Wednesday, June 19, 2024

Valitsemalla sekä sijoittamalla House Workshop Display Sound Audio kaiuttimet

Työpajan näyttöjen sijoittelu, kohdistus ja asennus voivat vaikuttaa huomattavasti paikan viimeiseen äänentoistoon ja yleensä myös miksaukseen. En hankkisi hifi-äänikaiuttimia ja merkittävää kaiutinta, jos sinulla on alue, jonka seinäpinta-alat ovat samanlaisia kuin tulitikkulaatikon ulottuvuus, ja et aio soveltaa paljon akustista hoitoa.

Meidän pitäisi yrittää löytää kultainen keskitie, ei loistavaa eikä liian paljon bassoa. Jos toivomme, että työmme näyttää siltä kuin se voisi kuulostaa parhaimmilla mahdollisilla järjestelmillä, huippuluokan hifi-järjestelmistä ja monoradioista iPod-soittimiin, näytöksemme äänitasapainon pitäisi olla mahdollisimman lähellä ihmisten tasapainoa. Kannustan opiskelijoita tutkimaan niiden sekoituksia mahdollisimman monissa eri asetelmia kuin mahdollista ennen kuin laittaa niiden sekoitus alas; työpajasta, näytöt on integroitu suoraan tietokonejärjestelmän äänikaiutin toistaa heikkolaatuinen mono radio (käytämme Auratone ääni kaiutin ammatillinen työpajoissa tähän), ajoneuvon stereot (suosikki minun) ja samoin seisoo eri alueella kuulla vain edustukset teidän sekoitus joitakin “luonnollisia” diffuusorit sekä myös komponentti absorboijat, jotka muodostavat käytävällä, verhot, kasvi reunalla ja myös rintakuva vetää alle portaat.

Ehdotan aina energinen kaiuttimet nykyään, koska kipu paljon enemmän työpaja kaapeli, paljon enemmän ongelmia liikkuvat, paljastamalla parasta vahvistin, sotkemassa noin kanssa crossovers tarvittaessa, sekä samoin yleensä suurempi marginaali virheen on otettu pois ihmiset valkoisissa kerroksissa klo testaus keskuksissa näiden halunnut tuotemerkkejä. Anna heidän tehdä kaikki työ, jotta voit hypätä ja iloita sekoittamalla levy. Tällä hetkellä on vain pieni huolenaihe hankkia tehokkuutta sekoittamisessa!

Asemointi:

En hermostuisi liikaa koskien erityisiä kulmia, kun päätät, missä olet todennäköisesti istumassa ja missä aiot sijoittaa näyttöäänen kaiuttimet, koska olet todennäköisesti liikkumassa, mikä itsessään on terveellistä ja tasapainoista sekoituksellesi, koska saat eri näkökulmasta paljon ylimääräistä siirtymistä teet. Sinun tärkein istuin sijoittaminen, päänne pitäisi varmasti olla noin yksi piste tasasivuinen kolmio jokaisen sarjan näytön äänikaiuttimet ja myös eri muita pisteitä kolmion. Joten suunnilleen vertailukelpoinen alue päänne, kunkin Monitor Audio Silver 500 7G lattiakaiutin ja itse äänikaiuttimien välinen alue.

Aivan paras katto äänikaiuttimet, yhdessä valtion tuottajien ajatella. Toisin kuin rutiininomaiset lattiakaiuttimet, parhaat kattokaiutin atmos-järjestelmään, sekä valtio tuottajat ajatella. Toisin kuin rutiininomaiset lattiakaiuttimet vaativat erityistä asennusta ja sähköjohdotusta. Jotkut yksilöt tekevät sen itse, kun taas toiset palkkaavat asiantuntijoita. Oli miten oli, on järkevää roikkua tutkimassa, löytää ihanat äänikaiuttimet ja asentaa ne viimein sen sijaan, että kiirehtisi ja vaihtaisi ne tulevaisuudessa.

Äänentoisto: Mitä tahansa toimittaja ilmoittaa kohteen kuvauksessa huippuäänen laadusta, sitä on mahdotonta tietää varmasti ennen kuin kuuntelet äänikaiutinta. Tämän vuoksi on elintärkeää selata muiden antamia arvosteluja kaiuttimista, jotka heillä on tällä hetkellä tai jotka heillä on ollut aiemmin. Ei ole harvinaista nähdä arvostelu, jossa mainitaan, että ostaja oli “yllättynyt äänenlaadusta”, esimerkiksi jos he ostivat edullisemman tuotemerkin, josta he eivät odottaneet paljon. Jotkut asiakkaat saavat yllättynyt melusta haitallisella tavalla.

Related Post